Blog

Knallertforsikring

Alt du behøver at vide om knallertforsikring! Lær om lovens krav, forstå ansvarsforsikringen, og find ud af, hvordan kasko og ulykkesdækning kan give dig ekstra sikkerhed. Start læsningen her.

Læs mere

Værd at vide om kæder

Læs mere

Værd at vide om et topstykke

Læs om de forskellige kølingsprincipper, som et topstykke kan have, samt vores guide til den korrekte montering af et topstykke.

Læs mere

Find størrelsen på dit leje

Hvilke mål har et 6200 leje? Find en oversigt over målene på de forskellige lejebetegnelser her. 

Læs mere

Hjælp, min knallert vil ikke starte

Er der opstået en pludselig fejl, som gør, at din knallert ikke vil starte? Årsagen kan være mange! Læs med her og få et par gode råd til at løse problemet.

Læs mere

Hjullejer til knallert

Er du i tvivl om, hvilke hjullejer der er monteret på netop din knallert model? Så har vi her samlet en oversigt, som hjælper dig på vej. 

Læs mere

Motorlejer til knallerter

Er du i tvivl om, hvilke motor- og gearlejer der er monteret på netop din knallert model? Så har vi her samlet en oversigt, som hjælper dig på vej. 

Læs mere

Find den rigtige remstørrelse

Et af de hyppigste spørgsmål vi får, hvad angår reservedele til Vespa/Piaggio modellerne Ciao, Bravo, Grillo & Si, omhandler valget af størrelse på rem og remskive. Find en oversigt over størrelsen på rem og remskive her. 

Læs mere

Tilkøring af cylinder

Er du i tvivl om, hvordan du skal tilkøre din nye cylinder – så læs med her og hør om vores erfaringer og anbefalinger til den optimale tilkøring.

Læs mere

Forårsklargøring af din knallert

Læs med her, hvordan du gør din knallert helt køreklar til en ny sæson. 

Læs mere

Blanding af benzin og totaktsolie

Er du i tvivl om, hvilken olie du skal bruge til din knallert? Læs vores anbefalinger her. 

Læs mere