Cylinder 46mm, NC-R - Suzuki FZ50

1.299,00 DKK
På lager

Vi afsender pakker om

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt over 699,-
  • Fragt fra kun 39,-

Efter lang tids testning har NC Motorparts endelig godkendt salget af denne nye 7-kanals cylinder til Suzuki FZ50. Den er produceret på en af Taiwans fineste cylinderfabrikker, som også producerer til mange af de store og anerkendte brands. Du kan derfor være sikker på, at du her får en cylinder i absolut topkvalitet, hvor der er kræset for detaljerne. 

Cylinderen er på 46mm – altså omkring 70cc, hvilket er noget mere end de originale 50cc. Den er produceret i kvalitets aluminium, som nemt afleder varme og giver god køling. Cylindergangen er ydermere belagt med en stærk nikasil foring, som sikrer en perfekt stempeltolerance, god holdbarhed og derved også en lang levetid for cylinderen. 

For at opnå max ydelse og moment, har cylinderen ændrede port tider. En cylinder der yder godt ''right out of the box'', og som kan yde meget mere ved yderligere bearbejdning og blue printing. Den giver et rigtig godt udgangspunkt til, at du med den rigtige opsætning, kan hente en høj effekt ud fra din Suzuki FZ50. 

For at give cylinderen de bedste betingelser, anbefaler vi, at du monterer et 46mm topstykke, en stor studs, karburator – f.eks. 16mm og dobbelt membran, samt en sports udstødning. 

Cylinderen leveres komplet med et specialfremstillet racing stempel med 12mm krydspind, samt pakninger til montering. 

Cylinderen er den eneste "plug and play" af sin slags på markedet, som passer 100% lige over på, både med hensyn til stempel, krydspind og udstødningsbespænding. Du undgår derfor bøvlet med f.eks. at skulle tilpasse din udstødning.

Bemærk: Da denne cylinder er af High Performance typen i 100% aluminium, og uden støbejerns foring, vil du få en noget tydligere stempel lyd fra cylinderen, dette er helt normalt for en højt ydende cylinder. 

Specifikationer:
Boring: 46mm/7P
Type: Racing
Krydspind: 12mm
Kubik: 70cc
Skyllekanaler: 7 kanaler
Slaglængde: 37,8mm
Udstødningsport: 1 kanal
Materiale: Aluminium

Find mere fra dette mærke:

Powered by NC Motorparts

Vi gør altid vores bedste for at sikre, at du modtager dine varer så hurtigt som muligt!

Forsendelse

Hos Mopedspeed leverer vi normalt indenfor 1 - 3 hverdage. Leveringen er gratis, hvis du bestiller for mere end 699 kr. og vælger at få leveret din pakke til en GLS PakkeShop.

Vi tilbyder følgende leveringsmuligheder:

GLS PakkeShop – Levering mandag – lørdag (39 DKK) 
Få din pakke leveret til en pakkeshop nær dig. Denne leveringsmetode er gratis, hvis du bestiller for mere end 699 kr. 

GLS Privat – Levering mandag – fredag (59 DKK)
Få din pakke leveret til din hjemmeadresse. 

GLS Erhverv – Levering mandag – fredag (45 DKK)
Få din pakke leveret til din arbejdsadresse.

Afhentning hos Mopedspeed
Du har også mulighed for gratis at afhente din ordre på vores lager på Jegstrupvej 64 i 8361 Hasselager. Vi har åbent for afhentning tirsdag til torsdag fra 09.00 – 15.00. Find vej til os her

Læs mere om vores leveringstider og -priser for Sverige, Norge og øvrige lande.

Returnering

Du har altid 14 dages fuld returret, når du handler hos Mopedspeed. Ved køb af et pakketilbud, skal alle produkter returneres og du kan ikke blot fortryde købet af enkelte produkter i pakketilbuddet. 

Se vores procedure og betingelser for returnering her

Specifikationer
Knallert modelSuzuki
TypeRacing
ProducentNC Motorparts
LabelsPopulær
VarenummerNC0025