Cylinder 45mm Small Membran, Athena - Puch Maxi

1.399,95  DKK
På lager

Vi afsender pakker om

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt over 699,-
  • Fragt fra kun 39,-

Til de populære Puch Maxi P, K, KL & 2 gear knallerter, lagerfører vi dette 45mm cylinderkit med small membran fra italienske Athena. Cylinderkittet er noget nær en legende blandt Puch Maxi entusiaster! 

Kombinationen af den 45mm store boring – omkring de 70ccm i cylindervolumen – og den medfølgende membranindsugning, gør, at du får en cylinder der både trækker som en hest ved de lavere omdrejninger, og samtidigt tager virkelig mange omdrejninger for maksimal effekt og topfart. 

Cylinderen leveres med et 45mm stempel, stempelring, 12mm krydspind, låsering, membran, indsugningsstuds samt top-, bund-, ind- og udstødningspakning. Cylinderen har fire skyllekanaler, hvilket både er med til at give dig bedre ydelse, moment og effekt.

Vil du have bedre trækkraft og maksimal effekt ud af din Puch Maxi P, K, KL eller 2 gear, så cylindersættet med small membran fra Athena er ideelt valg! Cylinderen er fremstillet i aluminium, som nemt afleder varme og giver god køling. Derudover er cylindergangen belagt med en stærk nikasil foring, som giver dig en perfekt stempeltolerance, god holdbarhed og derved også en lang levetid for cylinderen. 

Vil du have maksimal ydelse ud af denne cylinder, kræver det, at resten af din knallert opsætning er tilpasset cylinderen. Det vil sige topstykke, karburator, udstødning og tænding. Vi kan på det varmeste anbefale MVT Inner Rotor tændingsanlæg sammen med denne cylinder. Tro os, du vil ikke blive skuffet!

NB: Indsugningsstudsen er med 24mm bespænding. Det vil sige, at en Dellorto 17-19 eller 21mm karburator passer på – men ikke Bing karburatorer.

Læs vores guide til tilkøring af cylinder HER.

Specifikationer:
Boring: 45mm
Type: Sport
Krydspind: 12mm
Kubik: 70cc
Skyllekanaler: 4
Udstødningsport: 1
Materiale: Aluminium

Vi gør altid vores bedste for at sikre, at du modtager dine varer så hurtigt som muligt!

Forsendelse

Hos Mopedspeed leverer vi normalt indenfor 1 - 3 hverdage. Leveringen er gratis, hvis du bestiller for mere end 699 kr. og vælger at få leveret din pakke til en GLS PakkeShop.

Vi tilbyder følgende leveringsmuligheder:

GLS PakkeShop – Levering mandag – lørdag (39 DKK) 
Få din pakke leveret til en pakkeshop nær dig. Denne leveringsmetode er gratis, hvis du bestiller for mere end 699 kr. 

GLS Privat – Levering mandag – fredag (59 DKK)
Få din pakke leveret til din hjemmeadresse. 

GLS Erhverv – Levering mandag – fredag (45 DKK)
Få din pakke leveret til din arbejdsadresse.

Afhentning hos Mopedspeed
Du har også mulighed for gratis at afhente din ordre på vores lager på Jegstrupvej 64 i 8361 Hasselager. Vi har åbent for afhentning tirsdag til torsdag fra 09.00 – 15.00. Find vej til os her

Læs mere om vores leveringstider og -priser for Sverige, Norge og øvrige lande.

Returnering

Du har altid 14 dages fuld returret, når du handler hos Mopedspeed. Ved køb af et pakketilbud, skal alle produkter returneres og du kan ikke blot fortryde købet af enkelte produkter i pakketilbuddet. 

Se vores procedure og betingelser for returnering her

Læs vores blogindlæg Tilkøring af knallert cylinder for tips til tilkøring. 

Specifikationer
Varenummer002200
KategoriCylinder & Topstykker
ProducentAthena
Knallert modelPuch
Cylinder diameter45mm
Krydspind12mm
TypeRacing