Sport pakke 43mm (55cc) - Suzuki FZ50

Fra 1.345,30  DKK Regulær pris 1.494,75  DKK

Ikke på lager

Vi afsender pakker om

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt over 699,-
  • Fragt fra kun 39,-

OBS! Vi har i øjeblikket udsolgt af vores 43/46mm topstykker til Suzuki FZ50. Topstykket er derfor på nuværende tidspunkt ikke inkluderet i dette pakketilbud. Du kan benytte dit standard topstykke til en start, indtil vi igen kan levere det korrekte topstykke.

En komplet 55cc sports opsætning til Suzuki FZ50 knallerten.

Denne opsætning består af 7 dele, som alt sammen egner sig godt til dig, som ønsker et rigtig godt bundtræk og moment, samt højere topfart. 

Sættet indeholder en 43mm støbejernscylinder med 3 skyllekanaler og et dertilhørende højkomprimeret topstykke. Til cylinderen medfølger et 43mm stempel med 12mm krydspind, stempelringe, låseringe samt et pakningssæt bestående af en toppakning, en bundpakning og en udstødningspakning. Karburatoren er en reproduktion af den originale 14mm Mikuni karburator, hvortil der medfølger et #68-86 dysesæt, så du kan eksperimentere med at finde den helt korrekte dyse, som din motor kører bedst med. Derudover medfølger der et B7HS tændrør fra NGK og et silver racing 12x16x16 nåleleje.

Til sættet medfølger også en udstødning. Du kan enten vælge mellem en standard udstødning med et enkelt afgangsrør, som er magen til den originale, eller du kan vælge vores sports udgave med to afgangsrør, som siger væsentligt mere. 

Denne sport pakke egner sig perfekt til dig, som gerne vil have en hurtigere opsætning end din knallet oprindeligt er typegodkendt med, men stadig ønsker at bevare din Suzuki FZ50 knallerts originale standard udseende. 

Når du køber dette sæt sparer du 10% i forhold til vores vejl. udsalgspriser. 

Til denne 55cc sports opsætning anbefaler vi, at du kører med følgende totaktsolie: 2-takt olie Supreme 1L (Delsyntetisk) fra Eurol.

Vi gør altid vores bedste for at sikre, at du modtager dine varer så hurtigt som muligt!

Forsendelse

Hos Mopedspeed leverer vi normalt indenfor 1 - 3 hverdage. Leveringen er gratis, hvis du bestiller for mere end 699 kr. og vælger at få leveret din pakke til en GLS PakkeShop.

Vi tilbyder følgende leveringsmuligheder:

GLS PakkeShop – Levering mandag – lørdag (39 DKK) 
Få din pakke leveret til en pakkeshop nær dig. Denne leveringsmetode er gratis, hvis du bestiller for mere end 699 kr. 

GLS Privat – Levering mandag – fredag (59 DKK)
Få din pakke leveret til din hjemmeadresse. 

GLS Erhverv – Levering mandag – fredag (45 DKK)
Få din pakke leveret til din arbejdsadresse.

Afhentning hos Mopedspeed
Du har også mulighed for gratis at afhente din ordre på vores lager på Jegstrupvej 64 i 8361 Hasselager. Vi har åbent for afhentning tirsdag til torsdag fra 09.00 – 15.00. Find vej til os her

Læs mere om vores leveringstider og -priser for Sverige, Norge og øvrige lande.

Returnering

Du har altid 14 dages fuld returret, når du handler hos Mopedspeed. Ved køb af et pakketilbud, skal alle produkter returneres og du kan ikke blot fortryde købet af enkelte produkter i pakketilbuddet. 

Se vores procedure og betingelser for returnering her

Specifikationer
VarenummerFZ50-KIT43MM
KategoriCylinder & Topstykker
ProducentPakke – Flere mærker
Knallert modelSuzuki
TypeSport
Cylinder diameter43mm