Rem & Remskive

Find den rigtige rem og remskive til din Piaggio Ciao her. 

21 varer

pr. side

REM & REMSKIVE TIL PIAGGIO CIAO

I modsætning til stort set alle andre knallert modeller, kører Piaggio Ciao med drivrem og ikke en kæde. Der er mange fordele ved at køre med rem fremfor kæde, blandt andet den lave vægt, men også at en rem ikke kræver smøring og til enhver tid kan udskiftes.

Står du og skal udskifte drivremmen på din Ciao, så er det heldigvis en forholdsvis simpel opgave. Det er selvfølgelig vigtigt, at du i første omgang får bestilt den rem, der matcher din knallerttype og størrelsen på din remskive. Når du køber en rem, kan du selv vælge om den skal være takket eller glat. Det er op til den enkelte at vurdere, hvad du personligt synes bedst om. De takkede remme, som vi forhandler hos Mopedspeed, griber strammere i remskiven end de glatte gør. Producenten Piaggio har aldrig selv valgt den ene type fremfor den anden, da de som standard har haft monteret begge dele på deres knallerter.

 

VÆLG DEN RIGTIGE STØRRELSE REMSKIVE

Udover selve remmen, forhandler vi selvfølgelig også remskiver i forskellige størrelser. I vores sortiment finder du remskiver med en diameter fra 55mm helt op til 90mm. Hovedregelen er, at jo mindre remskive du monterer bagi jo højere hastighed får knallerten, men til gengæld også lidt dårligere optræk. Omvendt, giver en større remskive bagi bedre optræk, men også lidt lavere tophastighed.