Piaggio Ciao

Varer 1-36 af 877

Side
pr. side

Vespa Ciao – den lille knallert med et stort hjerte!

Denne lille knallert har stjålet hjerterne på unge og gamle i årtier. Med sit ikoniske design og sit charmerende udseende er Vespa Ciao blevet en favorit blandt knallertentusiaster verden over.

Historien bag Vespa Ciao

Vespa Ciao blev introduceret af den italienske producent Piaggio i 1967. Knallerten blev hurtigt populær på grund af dens enkle design og brugervenlighed. Den var perfekt til bykørsel og var også meget pålidelig, hvilket gjorde den til et hit blandt de unge, som var på udkig efter en pålidelig og billig transportform.

Vespa Ciao var udstyret med en 50 cc motor, som gjorde det muligt for den at køre op til 30 km/t. Knallerten blev produceret indtil midten af 1980'erne, men den er stadig en populær klassiker blandt knallertentusiaster i dag.

Hvordan ser jeg årgangen på min Ciao?

De danske Vespa-knallerter fra 1968 til 2000 har indhugget et dansk stelnummer, udover det oprindelige italienske stelnummer. Stelnummeret kan findes to forskellige steder. Enten på stellet op mod sadelpinden, eller på højre side af stellet under fodpladen.

De første tre bogstaver angiver importøren, tallene udgør serienummeret og det enkelte bogstav repræsenterer årgangen. Hvis der er yderligere information efter det sidste bogstav, drejer det sig blot om det danske godkendelsesnummer. Find ud af, hvor gammel din Ciao knallert er, ved at aflæse på vores årgangstabel

Reservedele til Vespa Ciao hos Mopedspeed

Hos Mopedspeed tilbyder vi et bredt udvalg af reservedele til Vespa Ciao. Vi ved, hvor vigtigt det er at have en pålidelig knallert, og derfor sørger vi for at have de nødvendige reservedele på lager, så du kan holde din Vespa Ciao i topform.

Vi har et stort udvalg af reservedele til både motor, bremser og affjedring. Derudover har vi også et stort udvalg af styling og tilbehør til din Vespa Ciao. Du kan finde alt lige fra stænklapper og bagageremme til håndtag og ventilhætter.

Hvad venter du på? Giv din Vespa Ciao den kærlighed, den fortjener, med reservedele fra Mopedspeed. Vi er her for at hjælpe dig med at holde din knallert i topform, så du kan nyde de sjove og frie køreture på vejen.