Stempel & Stempelringe

På en standard Puch Maxi P og K sidder der fabriksmonteret en 38mm cylinder, og ligeledes også et 38mm stempel.

Den ”nye model” (1980-1991) kører med et stempel med en længde på 55mm, hvor den ”gamle model” (1969-1979) kører med et stempel med en længde på 52,5mm. Vi anbefaler, at du måler efter, inden du bestiller et nyt stempel din til Puch Maxi P eller K.

Varer 1-36 af 44

Side
pr. side

STEMPEL & STEMPELRINGE TIL PUCH MAXI P & K

Der kan være flere forskellige grunde til, at du ønsker at udskifte stemplet på din Puch Maxi P eller K. Er du eksempelvis i gang med et restaureringsprojekt eller en omfattende motorreparation, vil det ofte være oplagt at skifte stempel i samme ombæring.

Vil du skifte din cylinder til en med større cylindervolumen, for at opnå højere effekt på din knallert, udskiftes stemplet naturligvis også, så cylinder- og stempeldiameter stemmer overens 

Hos Mopedspeed finder du et stort udvalg af stempler til Puch Maxi P og K. Disse stempler er fremstillet af kendte producenter, som Airsal, Italkit, MetraKit, NC Motorparts og Polini. Vi har sågar også et mindre udvalg af de originale Elko stempler. 

Endelig finder du også de udskiftelige dele til dit stempel. Stempelringe, låseringe og krydspinde i forskellige størrelser og udformninger.

Hos Mopedspeed kan du finde stempler til Puch Maxi P og K i følgende størrelser:
38mm
40mm
43mm
44mm
45mm
47mm