Original dele

Her har vi samlet alle vores originale og fabriksnye reservedele, til flere forskellige knallert modeller.
Mange af de reservedele, som du finder er, er kun i et begrænset antal og sælges kun så længe lager haves. 

Varer 1-36 af 79

Side
pr. side

ORIGINALE RESERVEDELE

Da de fleste klassiske knallerter jo har en del år på bagen, kan det i dag være en ret svær opgave, at skaffe orignale reservedele til dem. Det tætteste du kommer på originale reservedele til din knallert, vil oftest være reproduktioner, hvor vi har forsøgt, at lave en efterligning af den originale reservedele. Med den teknologi og de maskiner, som vi har til rådighed i dag, er det dog blevet langt nemmere, end nogensinde før, at lave en reproduktion, som stort set er identisk med den orignale vare. 

I denne kategori har vi samlet de reservedele, som vi har været så heldige, at kunne skaffe som originale dele. Det betyder til gengæld også, at disse dele kun sælges så længer lager haves. Det er altså ikke reservedele vi får hjem igen, når først de er udsolgt. 

 

RESERVEDELE MED LAGERSPOR 

Nogle af de originale dele, som du finder i kategorien her, er oftest små restpartier, som har ligget på et gammelt lager i lang tid, før de er kommet til os. Det betyder derfor, at du vil kunne opleve "lagerspor" på nogle af disse dele. Hvis der er noget essienlt at bide mærke i på den individuelle vare, så noterer vi det i den tilhørende produktbeskrivelse.