Afhentning hos Mopedspeed

Når du angiver dine oplysninger i vores checkout, har du mulighed for at vælge ”Afhentning hos Mopedspeed” som din leveringsmetode. Vælger du denne metode, sparer du forsendelsesomkostningerne, og du skal selv afhente dine varer på adressen:


Jegstrupvej 64
8361 Hasselager
Danmark 

 

Vores åbningstider for afhenting

Du kan hente din ordre hos os, så snart du har modtaget din ordrebekræftelse fra os. Når du har modtaget ordrebekræftelsen, har du 7 efterfølgende dage til at hente ordren. Har du ikke mulighed for at afhente din ordre indenfor 7 dage, kan du kontakte os på info@mopedspeed.dk.

 

Vores åbningstider for afhentning af online ordrer er:

Mandag: Lukket

Tirsdag: 09.00 – 15.00

Onsdag: 09.00 – 15.00

Torsdag: 09.00 – 15.00

Fredag: Lukket

Lørdag: Lukket

Søn- og helligdage: Lukket

 

Bemærk! Du skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at tilkøbe andre varer, end dem der fremgår af din ordrebekræftelse, når du afhenter din ordre. 

 


FORHOLDSREGLER ANGÅENDE AFHENTNING – COVID 19:

Ved afhentning af varer, opfordrer vi jer til at hjælpe med at minimere risikoen for smitte og smittespredning af COVID-19, ved at følge Sunhedsstyrelsens hygiejneråd: 

• Vask hænder ofte
• Host og nys i dit ærme
• Begræns fysisk kontakt og hold afstand

Da der ikke er så meget plads ved skranken, opfordrer vi til, at der kun er én kunde i butikken ad gangen. Vent venligst udenfor døren, eller i din bil, hvis du kan se, at der i forvejen er en kunde i butikken.

Vi håber på jeres forståelse!