Reklamation & Retur

Sådan returnerer du en vare

Har du fortrudt købet af en vare, tilbyder Mopedspeed altid 14 dages returret, fra den dag du har modtaget din pakke. Du betaler selv for returforsendelsen. Det er ikke nødvendigt, at du kontakter os på mail, når du ønsker at returnere. Du skal blot følge vejledningen her.

For at få det fulde beløb retur, skal du returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Har varen været i brug, monteret eller er fyldt med beskidte oliefingre, vil Mopedspeed foretage en værdiberegning i forhold til, hvilken værdi varen vil have ved gensalg.

Sådan returnerer du:

1. Udfyld returseddel

Download og udfyld vores returseddel (Hent den her)

2. Indpakning

Pak varen forsvarligt ind og vedlæg den udfyldte returlabel i kassen. Er varen blevet leveret i en særlig indpakning fra producenten (eksempelvis en cylinder), så skal den originale emballage være med i returforsendelsen.

3. Afsendelse 

Aflevér pakken hos din nærmeste pakkedistributør. Det er vigtigt at du sender pakken med omdeling til vores adresse, da vi ikke har mulighed for at afhente pakker, som er sendt til et udleveringssted. Det er desværre heller ikke muligt at retunere din pakke med DAO, da de leverer pakker udenfor vores åbningstider.

Husk at gemme en kvittering med dit tracking-nummer, når du sender din vare retur. Det er dit bevis for, at du har sendt pakken retur til os. Det giver os samtidigt mulighed for at efterlyse pakken, hvis den ikke skulle nå frem til os.

Returpakker skal sendes til:

Mopedspeed
Jegstrupvej 64
8361 Hasselager

4. Penge retur

Når vi har modtaget og behandlet din returpakke, vil købsbeløbet blive tilbagebetalt til den betalingsform, som du anvendte da du lagde din bestilling, indenfor 14 hverdage.

 


Sådan reklamerer du over en vare

Hvis du ønsker at reklamere over en modtaget vare, skal du sende en mail til info@mopedspeed.dk med følgende oplysninger:

1. Ordrenummer og varenummer

2. En kort beskrivelse af fejlen og en forklaring på, hvordan defekten er opstået

3. Et billede, hvis fejlen er synlig

 

Vi vil herefter håndtere din reklamation hurtigst muligt, og vil som oftest vende retur til dig inden for et par dage.

 

» Hent vores retur/reklamationsseddel ved at klikke her «