Fra lokal knallertforretning til Danmarks største onlineforhandler af reservedele og tilbehør til knallerter

 

Mopedspeed er en del af Skåde Reservedele, som blev stiftet i år 1988.

Det hele startede i 1978 som en lille cykel- og knallertforretning i Skåde, lidt udenfor Aarhus. Som årene gik, blev beholdningen af cykeldele blev dog gradvist udfaset og erstattet med knallert- og scooterdele.

I 1997 var vi blandt nogle af de første i Danmark, der etablerede en webshop. Nogle år senere åbnede vi www.scooter-dele.dk hvor vi forhandlede, som navnet antyder, reservedele til diverse scootere – samt et beskedent sortiment til knallerter.

Det var ikke nogen hemmelighed, at den personlige interesse for knallerter var størst. Derfor blev ”scooterdelen” til sidst solgt fra, så vi i stedet kunne specialisere os i dét, som vi er bedst til, nemlig retro- og klassiske knallerter. Dette ledte i år 2011 til åbningen af Mopedspeed.dk, som i dag er Danmarks største forhandler af reservedele og tilbehør til klassise knallerter. 

 

Over 40 års erfaring i branchen 

Den lange rejse fra cykel- til knallertforhandler, sammen med en sideløbende passion for emnet, betyder, at vi i dag står med over 40 års erfaring indenfor branchen.

Vi er derfor i stand til at sikre vores kunder kompetent og professionel rådgivning både før, under og efter købet. 

Over 5.000 forskellige produkter

Vores store ekspertise indenfor branchen, kommer også til udtryk i vores velassorterede sortiment. Her finder du både originale og reproducerede knallertdele. Altid til billige priser. 

Med over 5.500 produkter favner vi bredt, og forsøger at imødekomme de mange forskellige ønsker fra vores kunder. 

Vores egen produktion af knallertdele

Vores knowhow omkring knallertbranchen, har også ført til, at vi i dag får produceret vores egne reservedele i Taiwan. Et land som har tradition for at levere meget høj håndværksmæssig kvalitet. 

Det har givet os muligheden for, at reproducere og forbedre eksisterende dele, men også at videreudvikle og designe vores helt egne. Fælles for vores egen produktion er, at kvalitet altid er i højsædet.

Bliv B2B kunde og opnå forhandlerrabat

Er du momsregistreret og har en relation til knallertbranchen, kan du med fordel blive oprettet som B2B kunde i vores system. Du vil derved kunne opnå en forhandlerrabat, når du handler hos os. 

Ønsker du at komme i betragtning, skal du sende en mail til [email protected], hvor du oplyser om dit firmanavn, adresse, telefonnummer, mailadresse, CVR-nummer og navnet på firmaets kontaktperson.