Hjul & Bremser

Her har vi samlet alle de dele i bremsesystemet til Vespa/Piaggio Ciao, som normalvis bliver slidte over tid og kræver en udskiftning. 

På den gamle model Ciao, som kører med egerfælge, sidder der to bremsebakker ved forhjulet i 90x18mm og én bremsebakke ved baghjulet i 136x12mm

På den nye model Ciao, som kører med alumniums fælge, sidder der to bremsebakker ved forhjulet i 105x20mm og én bremsebakke ved baghjulet i 136x12mm

28 varer

pr. side

BREMSER TIL PIAGGIO CIAO

Det er altid vigtigt at have velfungrende bremser på din Piaggio Ciao, både for din egen og andres sikkerhed. Det er derfor alfa og omega at du vedligeholder bremserne på din Ciao, og får udskiftet slidte dele. Heldigvis kan du finde både bremsebakker og diverse tilhørdele, lige her på Mopedspeed.

Når vi taler om bremserne på en knallert, er det oftest selve bremseklodserne, som folk kommer til at tænke på. Men sagen er den, at der skal mange flere dele til for at udgøre det komplette bremsesystem på en Piaggio Ciao. Det gælder f.eks. bremsekabler, som jævnligt skal kontrolleres for slid og brud, så du kan nå at udskifte dem i tide og kablet ikke går i stykker under en opbremsning. På mopedspeed har vi samlet alle de dele som udgører et komplet bremsesystem på din Piaggio Ciao, så du nemt og enkelt kan klikke det hele hjem og blive godt kørende igen hurtigst muligt.