KTM Foxi 50

Varer 1-36 af 676

Side
pr. side

KTM Foxi var en knallertmodel produceret af KTM fra midten af 1970'erne til starten af 1980'erne. Foxi var en af de mest populære knallertmodeller i Danmark i perioden og er stadig en eftertragtet samlerknallert blandt entusiaster.

KTM Foxi blev introduceret i 1976 og blev produceret i flere forskellige versioner med forskellige motorstørrelser og designs. Foxi blev hurtigt populær i Danmark, og i 1977 blev der solgt flere Foxi-knallerter end nogen anden knallertmodel i Danmark. Foxi var også populær i andre europæiske lande og var en af de bedst sælgende knallerter i Tyskland.

KTM Foxi blev produceret i en række forskellige varianter, herunder Foxi GT, Foxi Super, Foxi Deluxe og Foxi Kompakt. Disse forskellige modeller havde forskellige motorstørrelser og forskellige designs og udstyrsniveauer.

Foxi var kendt for sin pålidelige motor og gode køreegenskaber. Knallerten havde en luftkølet 2-taktsmotor, som var let at vedligeholde, og en robust stålramme. Foxi var også kendt for sit sporty design, med en lav profil og smalle dæk.

KTM Foxi var en af de mest succesfulde knallertmodeller i Danmark i 1970'erne og 1980'erne. Foxi er stadig populær blandt knallertentusiaster, og der findes stadig mange Foxi-knallerter på vejene og på samlermarkederne i dag.