Lovlig pakke 40mm (50cc) - Yamaha FS1

Fra 1.718,64  DKK Regulær pris 1.909,55  DKK

Ikke på lager

Vi afsender pakker om

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt over 699,-
  • Fragt fra kun 39,-

En komplet 50cc opsætning til Yamaha FS1 2 gear & Yamaha FS1 4 gear.

Denne opsætning består af 8 dele - samt en valgfri udstødning, som er det tætteste du kommer på de originale og fabriksmonterede dele på Yamaha FS1. 

Det komplette sæt indeholder en 40mm støbejernscylinder med et matchende 40mm topstykke. Til cylinderen medfølger et 40mm stempel med 12mm krydspind, stempelringe, låseringe samt et pakningssæt bestående af en toppakning og en bundpakning. Topstykket er ligeledes 40mm og med samme kompressionsforhold som det originale. Derudover medfølger der en reproduktion af den originale 10mm Mikuni karburator, en 6,5mm indsugningsplade, et B6HS tændrør fra NGK, et standard 12x15x15 nåleleje, et 28mm forrør, en omløber til cylinderen samt en pakning til montering ved lyddæmperen. 

Til sættet kan du enten vælge at tilføje en 28mm lyddæmper indgraveret TUM nummer – eller et lidt billigere alternativ, som stadig ligner den originale 28mm lyddæmper, men som ikke har indgraveret TUM-nummer. 

Dette sæt egner sig perfekt til dig, som ønsker en lovlig knallert med en standard opsætning, som minder mest muligt om den, som din Yamaha FS1 er typegodkendt med.

Hvis du vil være sikker på, at din Yamaha FS1 ikke kører over de tilladte 30 km/t, anbefaler vi, at du monterer en standard 28mm udstødning og en standard gearing.

Når du køber dette sæt sparer du 10% i forhold til vores vejl. udsalgspriser. 

(På billedet fremvises Lyddæmper 28mm Standard - Yamaha FS1)

Til denne 50cc sports opsætning anbefaler vi, at du kører med følgende totaktsolie: 2-takt olie Sport SX 1L (Mineralsk) fra Eurol.

Vi gør altid vores bedste for at sikre, at du modtager dine varer så hurtigt som muligt!

Forsendelse

Hos Mopedspeed leverer vi normalt indenfor 1 - 3 hverdage. Leveringen er gratis, hvis du bestiller for mere end 699 kr. og vælger at få leveret din pakke til en GLS PakkeShop.

Vi tilbyder følgende leveringsmuligheder:

GLS PakkeShop – Levering mandag – lørdag (39 DKK) 
Få din pakke leveret til en pakkeshop nær dig. Denne leveringsmetode er gratis, hvis du bestiller for mere end 699 kr. 

GLS Privat – Levering mandag – fredag (59 DKK)
Få din pakke leveret til din hjemmeadresse. 

GLS Erhverv – Levering mandag – fredag (45 DKK)
Få din pakke leveret til din arbejdsadresse.

Afhentning hos Mopedspeed
Du har også mulighed for gratis at afhente din ordre på vores lager på Jegstrupvej 64 i 8361 Hasselager. Vi har åbent for afhentning tirsdag til torsdag fra 09.00 – 15.00. Find vej til os her

Læs mere om vores leveringstider og -priser for Sverige, Norge og øvrige lande.

Returnering

Du har altid 14 dages fuld returret, når du handler hos Mopedspeed. Ved køb af et pakketilbud, skal alle produkter returneres og du kan ikke blot fortryde købet af enkelte produkter i pakketilbuddet. 

Se vores procedure og betingelser for returnering her

Specifikationer
VarenummerFS1-KIT40MM
KategoriCylinder & Topstykker
ProducentPakke – Flere mærker
Knallert modelYamaha
TypeStandard/Lovlig
Cylinder diameter40mm