Salg og levering

Nedenstående er Mopedspeed.dk's leverings og salgs betingelser.

Bemærk venligst: som udgangspunkt er alle vare som sælges i denne shop, aftermarket parts, altså uoriginale reservedele, med mindre andet oplyses!

Vi gør opmærksom på: at når vi omtaler en vare som reproduktion af den originale vare, er varen ikke produceret af den nævnte originale producent, og denne kan således ikke gøres til genstand for garantiforpligtelser eller andre krav af nogen art.


Leverancens omfang: Mopedspeed.dk vil levere de eller den vare i den mængde som er oplyst på ordrebekræftelse og faktura.

 Vejledning: Med leverancen kan følge monterings vejledninger, i det omfang dette måtte være udarbejdet. Måtte køber herudover ønske yderligere rådgivning står vi gerne klar til hjælp ved henvendelse pr. mail.Levering: Leveringstiden er normalt: 1-3 arbejdsdage (der tages forbehold for udsolgte varer og varer i restordre)

 

Levering til Bornholm og visse småøer kan i nogle tilfælde have længere leveringstid. 

 

Ved leveringstid menes den tid der går fra vi modtager ordren til den er afhentet af Post nord eller GLS.

Rettidig levering forudsætter dog at Post nord/GLS overholder leverings tiden. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post nord/GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Mopedspeed.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post nord/GLS.Levering Modtagerflex: Har du tilmeldt dig Modtagerflex, vil postbuddet først ringe på for at aflevere pakken til dig eller en anden person på adressen. Er du ikke hjemme, vil postbuddet placere din forsendelse på det sted, som du har valgt i din tilmelding. 

Hvis omdeleren ikke kan komme til at aflevere forsendelsen på det aftalte sted, vil den blive lagt til afhentning hos et udleverings sted. Det vil fremgå af den besked du modtager pr. mail eller sms. Erstatningsansvar: Ved Modtagerflex har Post nord/GLS et erstatningsansvar, så længe pakken er i deres varetægt. Når pakken er afleveret til dig eller placeret på det aftalte sted, ophører Post nord/GLS's erstatningsansvar. Du er herefter selv ansvarlig, hvis pakken forsvinder eller bliver beskadiget, og du kan ikke kræve erstatning hos Post nord/GLS.Risikoen for varerne:
 Risikoen for de bestilte varer overgår til køber når forsendelsen er stregkode registreret ved fragt firma, derefter er det en sag mellem kunde og fragt firma.Reklamationspligt over mangelfuld eller fejlagtig levering: Hvis leverancen ikke er i overensstemmelse med den medfølgende faktura, skal køber reklamere indenfor rimelig tid. I modsat fald fortabes retten til at gøre indsigelser mod mangelfuld eller fejlagtig levering.Reklamationsret/pligt ved fejl og mangler: For at påberåbe at varer lider af fejl eller mangler, skal køber anmelde fejlen eller manglen til Mopedspeed.dk indenfor rimelig tid, efter fejlen er opdaget. Køber skal angive og på forlangende vise, hvori fejlen eller manglen består.

 

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Mopedspeed.dk efter købelovens regler

I forbindelse med reklamation formodes fejl indtil 6 måneder efter leveringen at have været til stede på leveringstidspunktet, med mindre Mopedspeed.dk kan sansynliggøre andet, og hvis der i øvrigt ikke foreligger omstændigheder, der tyder på, at kunden selv har påført varen eller på anden måde selv været skyld i fejlen, eller med mindre der er tale om en vare med en forventet levetid på under 6 måneder.Mopedspeed.dk's mangelansvar: Vores mangelsansvar følger købelovens regler. Herunder skal det særligt præciseres, at hvis varen er mangelfuld, kan køber stille krav om afhjælpning, omlevering, ophævelse af købet (hvis manglen er væsentlig) eller et passende afslag i prisen. Mopedspeed kan dog, hvis køberen vælger at kræve ophævelse af købet eller afslag i prisen, nægte dette og i stedet tilbyde afhjælpning eller ombytning.


Ansvarsbegrænsning: Mopedspeed.dk påtager sig ansvar i henhold til den til enhver tid gældende lovgivning herom, men påtager sig ikke ansvar i videre omfang, end hvad der følger af loven.


Produktansvar: Mopedspeed.dk er ansvarlig for produktansvar i henhold til den til enhver tid gældende lovgivning herom, men påtager sig ikke ansvar i videre omfang, end hvad der følger af loven.


Forsendelsomkostninger: Omkostningerne på forsendelse udregnes efter gældene takster fra Post nord/GLS og vil fremgå af ordrebekræftelse og faktura.

 

Vi sender via Post nord og GLS som pakkepost så din pakke kan til enhver tid spores.


Fortrydelsesret: 
Er køber forbruger, kan denne i overensstemmelse med lov om visse forbrugeraftaler fortryde aftalen. Dette forudsætter at Mopedspeed.dk modtager retur varene senest 14 dage efter faktura dato, og at køber returnerer det modtagne til Mopedspeed.dk i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen samt i original embalage. El-dele kan kun retuneres med ubrudt plumbering/embalage.
Læs evt. afsnittet om Retur/Reklamation.

  

Webpartners: