Retur/Reklamation

Retur/Reklamation og RMA Rapport.

1. Udfyld altid en reklamationsrapport ved retunering af vare. 
2. Vedlæg altid kopi af original faktura. 
3. Send det hele samlet i forsvarlig indpakning. 
4. Alle retur-pakker skal sendes franco til vores adresse!


Retur pakker skal sendes til: Mopedspeed - Jegstrupvej 64  - 8361 Hasselager.


1. Udfyld altid en reklamationsrapport ved retunering af vare.
Når du sender retur, SKAL der udfyldes en RMA rapport som sendes sammen med varen og der SKALvedlægges en kopi af ordre bekræftelse!

Hent RMA rapport her: - PDF

Vigtigt: Retunerede vare hvor RMA mangler eller ikke er tilstrækkeligt udfyldt vil ikke blive ekspederet!

2. Vedlæg altid kopi af original ordre bekræftelse.
Denne er din garanti for købet af varen, mangler du denne kan du ikke retunere.

3. Send det hele samlet i forsvarlig indpakning. 
Alle vare som sendes retur til Mopedspeed.dk skal være forsvarelig indpakket, vi anbefaler at du sender som pakke post, på den måde er det muligt at spore pakken og det fjerner dermed enhver tvivl om pakken er blevet udleveret til Mopedspeed.dk, der er yderligere mulighed for at efterlyse pakken hvis den ikke når frem til os.

4. Alle retur-pakker skal sendes franco.
Alle varer som retuneres skal sendes franco til vores adresse, hvilket betyder at du selv skal lægge ud for fragt, sendes pakken til et udleverings sted vil den ikke blive afhentet!

 


 

Returret: Skulle du, mod forventning, fortryde et køb, kan du indenfor 14 dage efter modtagelse retunere. Det forudsættes, at varen returneres til os i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelse.

El-dele tages kun retur med ubrudt forsegling/embalage, har delen været monteret eller forsegling brudt kan købet ikke fortrydes.

Fejllevering: Skulle vi mod forventning komme til at levere en forkert vare skal denne sendes retur med kopi af faktura og en udfyldt RMA, varen skal sendes franco på billigste måde, hvilket betyder at du selv lægge ud for forsendelsen, når så varen bliver ombyttet og retuneret refunderes forsendelses beløbet hvis du vedlægger en kvittering for dit udlæg.

Retur pakker skal sendes til: Skåde Reservedele - Jegstrupvej 64  - 8361 Hasselager.

BEMÆRK: Du kan ikke møde personligt op på vores adresse og retunere, ombytte eller reklamere vare!

Returvare: Med retur varen skal en kopi af original faktura altid medsendes ellers kan vi ikke gennemføre din retunering, Husk at udfylde rma-rapport korrekt., så overføre vi beløbet direkte til din kort konto inden for 5 hverdage, henvendelse vedr. returvare kan ske på: info@moped-speed.dk, husk at oplyse dit ordre ID

Din sikkerhed: Husk altid at gemme fakturaen som garantibevis. Hvis du skulle være uheldig, at en vare går i stykker, skal du blot returnere varen til os sammen med en kopi af fakturaen og en RMA samt en kort beskrivel.