Digitalt Gavekort (Valgfrit beløb)

På lager
1 Vælg et beløb
2 Vælg et design
Gavekort - Standard
Gavekort - Jul
Gavekort - Fødselsdag
3 Opret din email

Vi afsender pakker om

 • 1-3 dages levering
 • Gratis fragt over 699,-
 • Fragt fra kun 39,-

OBS! Sidste chance for at bestille et gavekort og få det leveret direkte til din indbakke inden juleaften er d. 23/12 kl. 23:59! 🎁🎅

Mangler du den ideelle gave til din søn, far, morfar, svigerfar eller en anden person, der elsker knallerter? Vi har løsningen til dig – Et digitalt gavekort til Mopedspeed.dk!

Med et gavekort til Mopedspeed.dk får modtageren friheden til at vælge mellem over 5500 forskellige reservedele! 

Sådan fungerer det:

 1. Vælg et beløb: Vælg det beløb, der passer til dit gavebudget.
 2. Vælg et design: Vælg et gavekort design, som passer bedst til anledningen.
 3. Opret din e-mail: Indtast modtagerens e-mailadresse, og send gavekortet sammen med en personlig hilsen direkte til deres indbakke.

  Hvis du ikke ønsker, at gavekortet skal leveres som en mail til modtager, kan du læse om alternative muligheder i afsnittet "Forsendelse og returnering". 

Ordrer af digitale gavekort håndteres manuelt af vores team. Derfor skal der forventes en vis leveringstid for behandlingen af disse ordrer.

Hvis du, som afsender, foretrækker ikke at sende gavekortet direkte til modtagerens e-mail, har du mulighed for at vælge en alternativ fremgangsmåde. Du kan indtaste din egen e-mailadresse som "Modtageremail" og vælge dagsdatoen som leveringsdato. På denne måde vil gavekortet blive sendt til din egen e-mailadresse i stedet. Dette giver dig mulighed for at håndtere gavekortet på dine egne betingelser. Du kan vælge at udskrive gavekortet for at inkludere det i en fysisk gave, eller du kan blot skrive gavekortkoden ned i et personligt kort og give det personligt.

NB: Vores digitale produkter, herunder gavekort, er ikke omfattet af fortrydelsesretten og det er derfor ikke muligt at returnere digitale gavekort.

Vilkår for køb og brug af gavekort:

 • Gavekortet kan kun benyttes online på Mopedspeed.dk 
 • Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter
 • Gavekortet er gyldigt i to år fra udstedelsesdatoen
 • Leveringen af gavekort sker udelukkende elektronisk via e-mail
 • Rabatkoder og automatiske rabatter kan ikke anvendes ved køb af gavekort
Specifikationer
KategoriGavekort
VarenummerGavekort