Cylinderkit 45mm - Puch Maxi

1.298,00 DKK
Ikke på lager

Vi afsender pakker om

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt over 699,-
  • Fragt fra kun 39,-

MAX-4 kittet vil ikke længere blive solgt, da vi har fået en erstatning! 

Find vores nye og udvidede udgave af MAX-4 kittet lige her: MAXI-KIT45MM

 

Vi har her sammensat et komplet og prisgunstigt cylinderkit til din Puch Maxi.

Cylinderen er vores kendte 45 mm – ca. 70 ccm – cylinder med dobbelt boost-kanal. Cylinderen er belagt med Nikasil, som sikrer dig lang levetid og perfekt tolerance.

Både indsugning, udstødning samt boost-kanaler er vores eget design og giver et rigtig godt bundtræk og samtidigt mange omdrejninger for maksimal topfart.

Det medfølgende topstykke er 45 mm højkomprimeret, som giver dig det optimale kompressionsforhold ved brug af almindelig oktan 95 benzin.

Karburatoren er en 19,5 mm DellOrto-kopi karburator af rigtig fin kvalitet. Der står intet nummer på dysen, men de plejer at være monteret med noget mellem #85 - #90.

Der medfølger ligeledes studs, power luftfilter (udgave kan variere) stempelringe, låseringe, krydspind og alle nødvendige pakninger (Der medfølger dog ikke tændrør og nåleleje) 

Dette kit kræver naturligvis, at du monterer en passende tun udstødning – min 28 mm – og at din tænding og resten af motoren er i top kondition.

Bemærk! På disse sæt kan du ikke få karburator til at sidde helt lige, der er ikke plads til det, men det har ingen indflydelse på ydelse eller holdbarhed.

TIP! Vi anbefaler, at du kører cylinderen til, ved at hælde et par ekstra procent olie i benzinen, og undgår at køre fuld gas i mere end et par sekunder ad gangen, ved de første to tankfulde. Prøv at få temperaturen på cylinderen til at svinge så meget som muligt, op og ned. Dette giver cylinderen den bedst tænkelige levetid.

Vi gør altid vores bedste for at sikre, at du modtager dine varer så hurtigt som muligt!

Forsendelse

Hos Mopedspeed leverer vi normalt indenfor 1 - 3 hverdage. Leveringen er gratis, hvis du bestiller for mere end 699 kr. og vælger at få leveret din pakke til en GLS PakkeShop.

Vi tilbyder følgende leveringsmuligheder:

GLS PakkeShop – Levering mandag – lørdag (39 DKK) 
Få din pakke leveret til en pakkeshop nær dig. Denne leveringsmetode er gratis, hvis du bestiller for mere end 699 kr. 

GLS Privat – Levering mandag – fredag (59 DKK)
Få din pakke leveret til din hjemmeadresse. 

GLS Erhverv – Levering mandag – fredag (45 DKK)
Få din pakke leveret til din arbejdsadresse.

Afhentning hos Mopedspeed
Du har også mulighed for gratis at afhente din ordre på vores lager på Jegstrupvej 64 i 8361 Hasselager. Vi har åbent for afhentning tirsdag til torsdag fra 09.00 – 15.00. Find vej til os her

Læs mere om vores leveringstider og -priser for Sverige, Norge og øvrige lande.

Returnering

Du har altid 14 dages fuld returret, når du handler hos Mopedspeed. Ved køb af et pakketilbud, skal alle produkter returneres og du kan ikke blot fortryde købet af enkelte produkter i pakketilbuddet. 

Se vores procedure og betingelser for returnering her

Læs vores blogindlæg Tilkøring af knallert cylinder for tips til tilkøring. 

Specifikationer
VarenummerMAX-4
ProducentUnknown brand
Knallert modelPuch
TypeSport
LabelsMest solgte