Cylinderkit 47mm, Gilardoni/Italkit - Puch

1.949,95  DKK
På lager

Vi afsender pakker om

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt over 699,-
  • Fragt fra kun 39,-

Til de forskellige Puch modeller,  har vi her dette fantastiske komplette Gilardoni/Italkit cylinderkit med big membran indsugning.

Med en boring på hele 47mm – 74ccm – er det noget af det absolut vildeste, som du kan købe til din Puch motor!

Gilardoni/Italkit er en sand legende blandt Puch elskere, og et cylinderkit, som virkelig rykker med den korrekte opsætning. Med en 20-24mm karburator og sportsudstødning lover fabrikken selv en ydelse på mellem 10 til 13 HK. 

Cylinderkittet leveres komplet, med topstykke, stempel med 12mm krydspind, stempelringe, låseringe, krydspind, big membran, indsugningsstuds, monteringsbolte samt alle pakninger.

Vær opmærksom på, at uanset om dette bæst af et kit, skal monteres på en Puch Maxi eller en Monza, så skal din motorblok fræses op. Dels for at cylinderskørtet kan gå ned i blokken og dels for at tilpasse de store skyllekanaler.

Vi anbefaler på det varmeste en MVT Inner Rotor tænding til dette cylinderkit. Desuden skal resten af dit setup, karburator og udstødning, naturligvis være tilpasset kittet.

Cylinderkittet er fremstillet i Italien.

Den rigtige totaktsolie til dit nye kit
Husk også at tilkøbe en god fuldsyntetisk eller vegetabilsk totaktsolie til din maskine, når du monterer et cylinderkit som dette. Da din motor vil tage betydeligt flere omdrejninger end den gør med en standard eller let trimmet opsætning, kræver det, at du får den optimale smøring af cylinder, stempel og lejer, så slidtagen heraf forbliver på et minimum. Samtidigt sørger den rigtige totaktsolie for en både bedre og renere forbrænding. Vi anbefaler de totaktsolier, som du finder under relaterede produkter. 

Vi gør altid vores bedste for at sikre, at du modtager dine varer så hurtigt som muligt!

Forsendelse

Hos Mopedspeed leverer vi normalt indenfor 1 - 3 hverdage. Leveringen er gratis, hvis du bestiller for mere end 699 kr. og vælger at få leveret din pakke til en GLS PakkeShop.

Vi tilbyder følgende leveringsmuligheder:

GLS PakkeShop – Levering mandag – lørdag (39 DKK) 
Få din pakke leveret til en pakkeshop nær dig. Denne leveringsmetode er gratis, hvis du bestiller for mere end 699 kr. 

GLS Privat – Levering mandag – fredag (59 DKK)
Få din pakke leveret til din hjemmeadresse. 

GLS Erhverv – Levering mandag – fredag (45 DKK)
Få din pakke leveret til din arbejdsadresse.

Afhentning hos Mopedspeed
Du har også mulighed for gratis at afhente din ordre på vores lager på Jegstrupvej 64 i 8361 Hasselager. Vi har åbent for afhentning tirsdag til torsdag fra 09.00 – 15.00. Find vej til os her

Læs mere om vores leveringstider og -priser for Sverige, Norge og øvrige lande.

Returnering

Du har altid 14 dages fuld returret, når du handler hos Mopedspeed. Ved køb af et pakketilbud, skal alle produkter returneres og du kan ikke blot fortryde købet af enkelte produkter i pakketilbuddet. 

Se vores procedure og betingelser for returnering her

Læs vores blogindlæg Tilkøring af knallert cylinder for tips til tilkøring. 

Specifikationer
VarenummerCK.56.741.G
KategoriCylinder & Topstykker
ProducentGilardoni
Knallert modelPuch
Cylinder diameter47mm
Krydspind12mm
TypeSport