Cylinder 46mm - Honda Wallaroo

598,95  DKK
På lager

Vi afsender pakker om

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt over 699,-
  • Fragt fra kun 39,-

Et 46mm cylindersæt til Honda Wallaroo. Cylindersættet har med denne boring omkring små 70ccm – og dermed et bedre moment og bundtræk end de originale 50ccm. 

Cylindersættet består af en 46mm aluminiumsscylinder, 46mm stempel, stempelringe, 12mm krydspind, låseringe samt top- og bundpakning. Cylinderen har hele 6 skyllekanaler og én udstødningsport, samt ændrede porttider, hvilket er medvirkende til at give bedre ydelse og moment end den originale cylinder. 

Vil du have den maksimale ydelse ud af din Honda Wallaro, så har du her det perfekte cylindersæt. Cylinderen er produceret i kvalitets aluminium, som bekendt er væsentligt bedre til at aflede varme og give køling, end de gamle jerncylindre. Cylindergangen har en stærk nikasil belægning, som sikrer, at du får en perfekt stempeltolerance, god holdbarhed og derved også en lang levetid for cylinderen. 

Skal du have maksimal ydelse ud af din nye cylinder, skal resten af din Honda Wallaroos motor naturligvis være tilpasset cylinderen. Et højkomprimeret topstykke, en stor karburator samt en hurtig udstødning er et must have! Derudover skal resten af motoren naturligvis også være i tiptop stand.

NB: Der findes flere forskellige motortyper til Honda Wallaroo, for disse typer gælder at krumtaphus kan variere i diameter. Denne cylinder måler 50mm i yderdiameter, og er dette for stort til din motortype, skal cylinder bearbejdes inden montering.

Specifikationer:
Boring: 46mm
Type: Sport
Krydspind: 12mm
Kubik: 70cc
Skyllekanaler: 6
Udstødningsport: 1
Materiale: Aluminium

Vi gør altid vores bedste for at sikre, at du modtager dine varer så hurtigt som muligt!

Forsendelse

Hos Mopedspeed leverer vi normalt indenfor 1 - 3 hverdage. Leveringen er gratis, hvis du bestiller for mere end 699 kr. og vælger at få leveret din pakke til en GLS PakkeShop.

Vi tilbyder følgende leveringsmuligheder:

GLS PakkeShop – Levering mandag – lørdag (39 DKK) 
Få din pakke leveret til en pakkeshop nær dig. Denne leveringsmetode er gratis, hvis du bestiller for mere end 699 kr. 

GLS Privat – Levering mandag – fredag (59 DKK)
Få din pakke leveret til din hjemmeadresse. 

GLS Erhverv – Levering mandag – fredag (45 DKK)
Få din pakke leveret til din arbejdsadresse.

Afhentning hos Mopedspeed
Du har også mulighed for gratis at afhente din ordre på vores lager på Jegstrupvej 64 i 8361 Hasselager. Vi har åbent for afhentning tirsdag til torsdag fra 09.00 – 15.00. Find vej til os her

Læs mere om vores leveringstider og -priser for Sverige, Norge og øvrige lande.

Returnering

Du har altid 14 dages fuld returret, når du handler hos Mopedspeed. Ved køb af et pakketilbud, skal alle produkter returneres og du kan ikke blot fortryde købet af enkelte produkter i pakketilbuddet. 

Se vores procedure og betingelser for returnering her

Læs vores blogindlæg Tilkøring af knallert cylinder for tips til tilkøring. 

Specifikationer
VarenummerSI0011
KategoriCylinder & Topstykker
ProducentUnknown brand
Knallert modelHonda, Peugeot
Cylinder diameter46mm
TypeSport