Cylinder 45mm P6, Premium - Puch Maxi

849,95  DKK
På lager

Vi afsender pakker om

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt over 699,-
  • Fragt fra kun 39,-

Én af vores absolut bedstsælgende cylindere. Cylinderen er fra vores egen produktion i Taiwan og er uden tvivl den bedste kvalitet på markedet.

Cylinderen er fremstillet i kvalitets aluminiums med nikasil belægning, som sikrer dig maksimal levertid og perfekt stempeltolerance.

Cylinderen har 6 kanaler inkl. 2 boost kanaler, hvilket giver dig maksimale omdrejninger samtidigt med et rigtig godt moment.

Den kan monteres på alle Maxi motorer uden yderligere udfræsning af blokken i relation til cylinder skørtet. Dog skal den lille sikkerhedstap, som sidder i krumtaphuset fra fabrikken, fjernes.

Cylinderen leveres komplet med et 45mm stempel, L-stempelring, låseringe, krydspind samt en toppakning, en bundpakning, en indsugningspakning og en udstødningspakning.

TIP! Vi anbefaler, at du kører cylinderen til, ved at hælde et par ekstra procent olie i benzinen, og undgår at køre fuld gas i mere end et par sekunder ad gangen, ved de første to tankfulde. Prøv at få temperaturen på cylinderen til at svinge så meget som muligt, op og ned. Dette giver cylinderen den bedst tænkelige levetid. 

Vi gør altid vores bedste for at sikre, at du modtager dine varer så hurtigt som muligt!

Forsendelse

Hos Mopedspeed leverer vi normalt indenfor 1 - 3 hverdage. Leveringen er gratis, hvis du bestiller for mere end 699 kr. og vælger at få leveret din pakke til en GLS PakkeShop.

Vi tilbyder følgende leveringsmuligheder:

GLS PakkeShop – Levering mandag – lørdag (39 DKK) 
Få din pakke leveret til en pakkeshop nær dig. Denne leveringsmetode er gratis, hvis du bestiller for mere end 699 kr. 

GLS Privat – Levering mandag – fredag (59 DKK)
Få din pakke leveret til din hjemmeadresse. 

GLS Erhverv – Levering mandag – fredag (45 DKK)
Få din pakke leveret til din arbejdsadresse.

Afhentning hos Mopedspeed
Du har også mulighed for gratis at afhente din ordre på vores lager på Jegstrupvej 64 i 8361 Hasselager. Vi har åbent for afhentning tirsdag til torsdag fra 09.00 – 15.00. Find vej til os her

Læs mere om vores leveringstider og -priser for Sverige, Norge og øvrige lande.

Returnering

Du har altid 14 dages fuld returret, når du handler hos Mopedspeed. Ved køb af et pakketilbud, skal alle produkter returneres og du kan ikke blot fortryde købet af enkelte produkter i pakketilbuddet. 

Se vores procedure og betingelser for returnering her

Læs vores blogindlæg Tilkøring af knallert cylinder for tips til tilkøring. 

Specifikationer
VarenummerSG0138
KategoriCylinder & Topstykker
ProducentNC Motorparts
Knallert modelPuch
Cylinder diameter45mm
Krydspind12mm
TypeSport