Cylinder 40mm High Performance, NC-R - Puch Monza

1.299,95  DKK
Ikke på lager

Vi afsender pakker om

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt over 699,-
  • Fragt fra kun 39,-

HURTIG ALUMINIUMS CYLINDER

Cylinderen til Puch Monza har en boring på 40mm – det vil sige omkring 60cc, altså noget mere end de originale 50cc. Cylindersættet er designet med henblik på at få et godt moment og flere HK. Den er, med den optimale opsætning, målt til over 8 HK på baghjulet, hvilket er en meget fin ydelse på en standard Puch gearmotor. 

Cylinderen leveres komplet med stempel, stempelringe, 12mm krydspind, låseringe, cylinderbolte samt et sodsæt bestående af en aluminiums toppakning, bundpakning, udstødningspakning og indsugningspakning.

Cylinderen er produceret af NC Motorparts på en af Taiwans fineste cylinderfabrikker, som også producerer til mange af de store og anerkendte brands. Du kan derfor være sikker på, at du her får en cylinder i absolut topkvalitet, hvor der er lagt vægt på detaljerne. Den kan på ingen måde sammenlignes med billige Kina cylindre til Puch Monza, som der ellers florerer på markedet. 

DET HELT RIGTIGE SET-UP

Ønsker du dig mere trækkraft og flere HK på din Puch Monza, så er denne 40mm cylinder fra NC Motorparts er super godt valg for dig. Cylinderen kan monteres direkte på din Monza, uden at du skal fræse op i motorblokken, og så har den desuden den perfekt pasform for både indsugning og udstødning.

Skal du give cylinderen de bedste forudsætninger for at opnå sit fulde potentiale, anbefaler vi, at du bruger en minimum 28mm udstødning. Du kan både bruge en karburator fra standard 12mm og op til 19mm med en yderligere blueprinting.

Specifikationer:
Boring: 40mm
Type: Sport
Krydspind: 12mm
Kubik: 60cc
Skyllekanaler: 3
Udstødningsport: 1 
Materiale: Aluminium

Klik her for at se rullefelts udskrift.

Vi gør altid vores bedste for at sikre, at du modtager dine varer så hurtigt som muligt!

Forsendelse

Hos Mopedspeed leverer vi normalt indenfor 1 - 3 hverdage. Leveringen er gratis, hvis du bestiller for mere end 699 kr. og vælger at få leveret din pakke til en GLS PakkeShop.

Vi tilbyder følgende leveringsmuligheder:

GLS PakkeShop – Levering mandag – lørdag (39 DKK) 
Få din pakke leveret til en pakkeshop nær dig. Denne leveringsmetode er gratis, hvis du bestiller for mere end 699 kr. 

GLS Privat – Levering mandag – fredag (59 DKK)
Få din pakke leveret til din hjemmeadresse. 

GLS Erhverv – Levering mandag – fredag (45 DKK)
Få din pakke leveret til din arbejdsadresse.

Afhentning hos Mopedspeed
Du har også mulighed for gratis at afhente din ordre på vores lager på Jegstrupvej 64 i 8361 Hasselager. Vi har åbent for afhentning tirsdag til torsdag fra 09.00 – 15.00. Find vej til os her

Læs mere om vores leveringstider og -priser for Sverige, Norge og øvrige lande.

Returnering

Du har altid 14 dages fuld returret, når du handler hos Mopedspeed. Ved køb af et pakketilbud, skal alle produkter returneres og du kan ikke blot fortryde købet af enkelte produkter i pakketilbuddet. 

Se vores procedure og betingelser for returnering her

Læs vores blogindlæg Tilkøring af knallert cylinder for tips til tilkøring. 

Specifikationer
VarenummerNC0003
KategoriCylinder & Topstykker
ProducentNC Motorparts
Knallert modelPuch
Cylinder diameter40mm
Krydspind12mm
TypeSport